VETÄÄ VIIVAT SUORIKSI

ASFALTTImaALAUS JA PARKKIRUUTUJEN MAALAUS

Pikama on erityisesti asfalttimaalauksiin keskittynyt yritys, jolla on yli 25 vuoden kokemus alan työstä. Parkkiruutujen maalaus ja merkinnät ovat erityisosaamistamme, mutta olemme erikoistuneet hyvin laajasti monenlaisiin asfalttimaalaustöihin.

Asfalttimaalauspalveluumme kuuluvat esimerkiksi ajoratamerkinnät, suuntanuolet, invalidipaikat, suojatiet ja muut erikoismerkinnät. Tarvittaessa pystymme hoitamaan myös hyvin yksilöllisetkin maalaustarpeet.

Tarvitsetpa sitten pieniä tai suuria maalausmerkintöjä, työmme jälki aina erittäin tasokasta ja kustannustehokasta. Asfalttimaalauksen lisäksi laadimme myös suunnitelmia merkinnöille.
 
Ota reippaasti yhteyttä, kerromme mielellämme enemmän palvelustamme ja opastamme oikean palvelun ja tuotteen valinnassa.

PALVELUIHIMME KUULUVAT MM.

· Parkkiruutujen maalaus ja muut merkinnät
· Parkkihallien merkinnät, myös kauppakeskusten parkkihallit
· Teollisuushallien lattiat ja piha-alueet
· Koulujen ja päiväkotien piha-alueet
· Asunto-osakeyhtiöt, kerrostalot, rivitalot, pihakadut
· Markettien pihat

Huoltoasemat
· Telakat, tavaraterminaalit
· Sairaalat, vanhainkodit ja palvelutalot
· Toimistorakennukset
· Lentokentät
· Uimahallit
· Mikroautoradat

LUE LISÄÄ PALVELUISTAMME:

ASFALtTImAALAUS JA PARKKIRUUTUJEN MAALAUS TURKU, PORI JA TAMPERE

Parkkiruutujen / parkkipaikkojen maalaus ja asfalttimaalaus mm. alueella Turku, Raisio, Naantali, Kaarina, Masku, Nousiainen, Mynämäki, Paimio, Parainen, Lieto, Laitila, Loimaa, Pöytyä, Rusko, Uusikaupunki ja koko Varsinais-Suomi.

Parkkiruutujen / parkkipaikkojen maalaus ja asfalttimaalaus mm. alueella Pori, Rauma, Noormarkku, Eura, Ulvila, Kankaanpää, Nakkila, Luvia, Eurajoki, Harjavalta, Kokemäki, Huittinen, Sastamala, Merikarvia ja koko Satakunta.

Parkkiruutujen / parkkipaikkojen maalaus ja asfalttimaalaus mm. alueella Tampere, Nokia, Orivesi, Ylöjärvi, Pirkkala, Ikaalinen, Hämeenkyrö, Kangasala, Mänttä-Vilppula, Lempäälä, Parkano, Pälkäne, Sastamala, Valkeakoski, Virrat ja Akaa.